Ευρυζωνικό & Ασύρματο Internet | Globitel 
 
Ασύρματη δικτύωασηΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ GLOBITEL

Η GLOBITEL προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη και λειτουργία εγκαταστάσεων ασύρματης δικτύωσης WLAN (βασισμένης στο πρότυπο 802.11b/g) στους χώρους επιχειρήσεων και ιδιωτών (hotspot).

Η GLOBITEL αναλαμβάνει την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του εξοπλισμού, την παροχή της ευρυζωνικής σύνδεσης (ADSL ή μισθωμένη γραμμή), καθώς και την προσφορά υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (σύστημα διαχείρισης και χρέωσης ασύρματου δικτύου, music on demand & video demand, διαδραστικά παιχνίδια) πάνω από την ασύρματη υποδομή.

Η επιχείρηση που υιοθετεί την ολοκληρωμένη λύση ασύρματης δικτύωσης (Wi-Fi hotspot) της GLOBITEL θα μπορεί να προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο internet στο προσωπικό, τους επισκέπτες και τους πελάτες της, από τις εγκαταστάσεις της.

Η προσφορά ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο έχει πλήθος εφαρμογών. Ενδεικτικά αναφέρονται:

  • Στο εργασιακό περιβάλλον, η χρήση ασύρματης δικτύωσης απαλλάσσει την επιχείρηση από την ανάγκη για δαπανηρές ενσύρματες εγκαταστάσεις, επιτρέπει την κινητικότητα των εργαζομένων στους χώρους της επιχείρησης, την πρόσβαση των επισκεπτών στο Διαδίκτυο και φυσικά αποτελεί μια λύση εύκολα επεκτάσιμη σε συμφωνία με τις ανάγκες τις επιχείρησης.
  • Στους χώρους μαζικής εστίασης, προσφέρεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης των πελατών του καταστήματος στις ιστοσελίδες της επιλογής τους ή στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, παράλληλα με την κατανάλωση των προϊόντων που επιθυμούν και χωρίς να διακόπτουν ή να αναβάλλουν τις κοινωνικές και επαγγελματικές συναντήσεις τους.
  • Στα ξενοδοχεία, προσφέρεται η δυνατότητα στους πελάτες να αποκτήσουν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, όχι μόνο από το δωμάτιο στο οποίο διαμένουν, αλλά και από όλους τους χώρους του ξενοδοχείου στους οποίους υπάρχει ασύρματη κάλυψη. Η ασύρματη πρόσβαση στο internet από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους πραγματοποιούν συχνά επαγγελματικά ταξίδια (business travelers).
  • Η προσφορά ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική υπηρεσία προστιθέμενης αξίας σε πλήθος άλλων χώρων, όπως είναι τα νοσοκομεία, στα οποία οι ασθενείς θα μπορούν να αφιερώσουν δημιουργικά το χρόνο τους στη χρήση του διαδικτύου με σκοπό τη συνέχιση της εργασίας τους ή για αναψυχή, στις μαρίνες, όπου θα παρέχεται ασύρματη πρόσβαση για το πλήρωμα των σκαφών, κλπ.

λειτουργία συστήματος ασύρματης δικτύωσης

     
© Copyright Globitel S.A.